100% Authentieke sieraden
Probeer eerst, betaal later
Echte voorraad, snelle levering
Google Reviews
   
DiamondsNL

Afspraak maken

Contactformulier

Welkom bij DiamondsNL, dé specialist in hoogwaardige diamanten. Heeft u een vraag over een van onze producten of wilt u langskomen in ons atelier om de diamanten sieraden in het atelier te komen bekijken? Maak dan heel eenvoudig een afspraak via onderstaand contactformulier. We zijn geopend op maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

  Persoonlijke service op maat

  Heeft u een vraag over onze unieke collectie, of wenst u persoonlijk advies bij uw keuze? Wij staan klaar om u te adviseren met onze expertise en passie voor diamanten. Maak eenvoudigweg een afspraak voor een onvergetelijke ervaring in ons atelier, waar u onze collectie kunt bewonderen en meer te weten kunt komen over de kunst van diamanten.

  Bezoek ons atelier

  Graag nodigen wij u uit ins ons atelier. We zijn geopend van maandag tot vrijdag, van 09:00 tot 17:00 uur. Tijdens uw bezoek kunt u in alle rust onze collecties bekijken, vragen stellen en genieten van een kopje koffie in een luxueuze en inspirerende omgeving.

  Hoe maakt u een afspraak?

  Het plannen van uw bezoek aan DiamondsNL is eenvoudig. Vul ons contactformulier hieronder in met uw naam, contactgegevens, en de gewenste datum en tijd voor uw afspraak. Wij streven ernaar om binnen een werkdag contact met u op te nemen om uw afspraak te bevestigen.

   Expertise en passie

   Perfect vakmanschap en persoonlijke service

   Al bijna tien jaar is DiamondsNL het centrum in Nederland (Apeldoorn) voor buitengewone juwelen, perfect vakmanschap en persoonlijke service. Ons team bestaat uit dynamische Nederlandse professionals, gemmologen en experts in edelstenen en diamanten. Gedreven door hun expertise die vaak ook een passie is.

   Ons verhaal

   Jong en dynamisch team

   Ons team bestaat uit jonge dynamische professionals, gedreven door hun expertise dat veelal ook een passie is. Ook onze bronnen zijn dynamisch en wereldwijd, wat zich uit in goedkoop, hoog kwalitatieve materialen, en scherp geprijsde sieraden.

   DiamondsNL

   Boutique

   Maak een afspraak

   Maak kennis met ons adembenemend aanbod tegen ongelofelijke prijzen. Persoonlijk en passend advies, tezamen met een zeer uitgebreid service pakket.

   Maak persoonlijke momenten tastbaar.

   Direct afkomstig
   van de bron

   Van Nederlandse
   bodem

   Handwerk en ambacht
   in eigen huis

   Meld je aan voor onze nieuwsbrief

   Als eerste op de hoogte zijn van alles rond DiamondsNL.
   Nieuwe releases, samenwerkingen en events.

   Certificering
   GIA logo
   ALGT logo
   DiamondsNL logo