100% Authentieke sieraden
Probeer eerst, betaal later
Echte voorraad, snelle levering
Google Reviews
   

Veelgestelde vragen

Waarom kies ik voor een Diamanten ring van DiamondsNL

Een diamanten ring van DiamondsNL is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een uniek en exclusief sieraad. Onze diamanten zijn van topkwaliteit en worden direct afkomstig van de bron ingekocht. Dit betekent dat we altijd de beste prijs kunnen bieden voor onze diamanten. Daarnaast zijn veel van onze sieraden op maat te maken, zodat je zeker weet dat je een ring krijgt die perfect bij je past.

Kan ik mijn diamanten ring op maat laten maken?

Ja, je kunt je diamanten ring bij DiamondsNL op maat laten maken. Je kunt je eigen ontwerp aanleveren of kiezen uit een van onze bestaande ontwerpen. We kunnen de ring aanpassen aan jouw wensen, zoals de vorm, het formaat en de kleur van de diamant, de zetting en de breedte van de ring. Neem hiervoor contact met ons op

Hoe levert DiamondsNL mijn diamanten ring aan huis?

DiamondsNL levert je diamanten ring gratis aan huis in Nederland en België. Je ontvangt je ring in een veilige en luxe verpakking. Alles verzenden wij volledig verzekerd.

Hoe bepaal ik de ringmaat van mijn ring?

De ringmaat van je ring is de diameter van je vinger. Je kunt de ringmaat van je ring zelf bepalen door een ringmeter te gebruiken. Je kunt uiteraard bij ons langskomen voor een meting in ons atelier in Apeldoorn voor de aankoop van een sieraad.

Kan ik een sieraad retourneren als het niet bevalt?

Ja, je kunt een sieraad retourneren als het niet aan je verwachtingen voldoet. We hebben een ruil- en retourbeleid waarbij je binnen veertien dagen na ontvangst van je bestelling het recht hebt om het sieraad te retourneren. Voor op maat gemaakte sieraden die speciaal voor jou zijn vervaardigd, geldt echter een andere regeling. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bieden jullie maatwerk aan?

Ja, we bieden maatwerk voor onze sieraden. Als je specifieke wensen hebt of een uniek sieraad wilt laten maken, neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en zorgen ervoor dat het sieraad perfect aan jouw verwachtingen voldoet.

Zijn jullie sieraden geschikt als cadeau?

Absoluut! Onze handgemaakte sieraden zijn perfect als cadeau. We bieden ook cadeauverpakkingsopties om je geschenk nog specialer te maken. Neem contact met ons op als je specifieke wensen hebt voor een cadeauverpakking.

Bieden jullie reparatieservices aan?

Ja, we bieden reparatieservices voor onze sieraden. Als een van onze sieraden beschadigd raakt, kun je contact met ons opnemen voor meer informatie over reparatiemogelijkheden en kosten.

Expertise en passie

Perfect vakmanschap en persoonlijke service

Al bijna tien jaar is DiamondsNL het centrum in Nederland (Apeldoorn) voor buitengewone juwelen, perfect vakmanschap en persoonlijke service. Ons team bestaat uit dynamische Nederlandse professionals, gemmologen en experts in edelstenen en diamanten. Gedreven door hun expertise die vaak ook een passie is.

Ons verhaal

Jong en dynamisch team

Ons team bestaat uit jonge dynamische professionals, gedreven door hun expertise dat veelal ook een passie is. Ook onze bronnen zijn dynamisch en wereldwijd, wat zich uit in goedkoop, hoog kwalitatieve materialen, en scherp geprijsde sieraden.

DiamondsNL

Boutique

Maak een afspraak

Maak kennis met ons adembenemend aanbod tegen ongelofelijke prijzen. Persoonlijk en passend advies, tezamen met een zeer uitgebreid service pakket.

Maak persoonlijke momenten tastbaar.

Direct afkomstig
van de bron

Van Nederlandse
bodem

Handwerk en ambacht
in eigen huis

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van alles rond DiamondsNL.
Nieuwe releases, samenwerkingen en events.

Certificering
GIA logo
ALGT logo
DiamondsNL logo