100% Authentieke sieraden
Probeer eerst, betaal later
Echte voorraad, snelle levering
Google Reviews
   

Over ons

Ons team bestaat uit jonge dynamische professionals, gedreven door hun expertise dat veelal ook een passie is. Ook onze bronnen zijn dynamisch en wereldwijd, wat zich uit in goedkoop, hoog kwalitatieve materialen, en scherp geprijsde sieraden.

Sinds onze oprichting in 2014 heeft kwaliteit altijd bovenaan gestaan, kiest u voor DiamondsNL, dan bent u ten alle tijden in goede handen. Ons aanbod is divers, prijsgericht en wisselend. Naast onze winkel bieden wij internationaal ook veilingen aan via online platformen en een veilinghuis in Londen.

In ons atelier beschikken wij over tal van geavanceerde apparatuur, hierdoor zijn wij in staat om vrijwel alle reparaties aan te bieden. Ook behoort het realiseren van een uniek ontwerp ook tot onze mogelijkheden.

​Kort om, wij staan volledig tot uw dienst!

Dennis

De drijvende veer achter de digitale kracht van DiamondsNL. Dennis zijn scholing en kennis van deze branche reikt van de Nederlandse Justitie, tot samenwerken met een van de meest bekende filmmakers van Nederland. De expertise over fotografie, video en alles wat met de digitale wereld te maken heeft zijn van een bijna onmeetbaar niveau. In de samenwerking met een van de snelst en succesvolste veilingplatformen van Europa, werden zijn digitale media niet alleen gebruikt op de site (met 4-5 miljoen bezoekers per maand), maar ook werd de media gebruikt op een speciale uitgave van een bordspel van dit platform. Ook een zéér hoge resolutie foto was gemaakt van een zeldzame ets van Esscher, welke door Nu.nl was gepubliceerd.
Van vormgeving en meest moderne technieken gebruikt in de certificaten, tot aansturen van andere collega’s op gebruik van de fotostudio tot het schieten van Social Media materiaal, niks is te breed.
Horloges en de Horlogerie horen ook bij Dennis, het repareren, tot op microscopisch niveau controleren van de uurwerken behoren tot de expertise.
Ook het onderhouden, verzenden/exporteren en verzorgen van de internationale groothandel en onze klanten van sieraden en diamanten horen bij Dennis zijn expertise.

Tom Thijs

Tom Thijs heeft zijn passie voor diamanten, goud en edelstenen omgezet in zijn beroep. Met meer dan 15 jaar ervaring in de diamantindustrie, is hij een expert in keuring, scholing en internationale handel. Hij onderscheidt zich door zijn kennis van diamanten en prestigieuze merken zoals Rolex en Cartier, en heeft een diepgaande kennis van historische sieraden uit de Mughal-dynastie.

Zijn wereldwijde reizen naar landen als India en Zuid-Afrika hebben zijn professionele ervaring verrijkt en belangrijke relaties in de diamantwereld opgeleverd. Dit netwerk stelt hem in staat om voor DiamondsNL edelstenen direct van de bron in te kopen, wat resulteert in aanzienlijk lagere prijzen dan de concurrentie.

Recent heeft Tom zijn expertise uitgebreid naar het zetten en slijpen van diamanten en de basisvaardigheden van goudsmeden. Met toegang tot geavanceerde technologieën werkt DiamondsNL efficiënter dan veel concurrenten. Tom’s uitgebreide netwerk van internationale specialisten zorgt ervoor dat DiamondsNL snel kan reageren op elke vraag binnen de diamant- en edelsteenwereld. Zijn vakmanschap en diepgaande kennis zijn cruciaal voor het succes van DiamondsNL.

Expertise en passie

Perfect vakmanschap en persoonlijke service

Al bijna tien jaar is DiamondsNL het centrum in Nederland (Apeldoorn) voor buitengewone juwelen, perfect vakmanschap en persoonlijke service. Ons team bestaat uit dynamische Nederlandse professionals, gemmologen en experts in edelstenen en diamanten. Gedreven door hun expertise die vaak ook een passie is.

Ons verhaal

Jong en dynamisch team

Ons team bestaat uit jonge dynamische professionals, gedreven door hun expertise dat veelal ook een passie is. Ook onze bronnen zijn dynamisch en wereldwijd, wat zich uit in goedkoop, hoog kwalitatieve materialen, en scherp geprijsde sieraden.

DiamondsNL

Boutique

Maak een afspraak

Maak kennis met ons adembenemend aanbod tegen ongelofelijke prijzen. Persoonlijk en passend advies, tezamen met een zeer uitgebreid service pakket.

Maak persoonlijke momenten tastbaar.

Direct afkomstig
van de bron

Van Nederlandse
bodem

Handwerk en ambacht
in eigen huis

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van alles rond DiamondsNL.
Nieuwe releases, samenwerkingen en events.

Certificering
GIA logo
ALGT logo
DiamondsNL logo