100% Authentieke sieraden
Probeer eerst, betaal later
Echte voorraad, snelle levering
Google Reviews
   

Bij DiamondsNL streven we altijd naar de hoogste klanttevredenheid en willen we ervoor zorgen dat je volledig tevreden bent met je aankoop. We begrijpen echter dat er momenten kunnen zijn waarop je je gedachten verandert of dat een product niet volledig aan je verwachtingen voldoet. Daarom hebben we ons ruil- en retourbeleid ontwikkeld om aan jouw behoeften te voldoen.

Standaard Ruil- en Retourbeleid

Voor enkele van onze producten bieden we een standaard ruil- en retourbeleid aan, dat in overeenstemming is met de wettelijke herroepingsplicht. Dit betekent dat je het recht hebt om binnen veertien dagen na ontvangst van je bestelling de aankoop te herroepen en het product te retourneren of om te ruilen voor een ander artikel uit ons assortiment.

Houd er echter rekening mee dat bij DiamondsNL onze sieraden vaak met veel zorg en aandacht op maat worden gemaakt, met oog voor jouw specifieke wensen. Producten die speciaal voor jou zijn gemaakt, zoals gepersonaliseerde sieraden of op maat gemaakte stukken, vallen in principe buiten de wettelijke herroepingsplicht. Dit komt doordat deze producten vaak niet opnieuw kunnen worden verkocht vanwege hun unieke aard.

Uitzonderingen voor op Maat gemaakte producten

Bij DiamondsNL begrijpen we echter dat er uitzonderlijke situaties kunnen zijn waarin je misschien niet helemaal tevreden bent met een op maat gemaakt product. We streven altijd naar een perfecte service en klanttevredenheid staat bij ons voorop. Daarom is het belangrijk om te weten dat, hoewel op maat gemaakte producten in principe zijn uitgesloten van de herroepingsplicht, we altijd bereid zijn om naar je situatie te luisteren en samen naar een passende oplossing te zoeken.

Hoe kun je contact met ons opnemen?

Als je een op maat gemaakt product wilt ruilen of retourneren, vragen we je vriendelijk om contact met ons op te nemen via onze klantenservice. Ons toegewijde team zal je verzoek zorgvuldig behandelen en met je samenwerken om de best mogelijke oplossing te vinden.

Algemene Ruil- en Retourinstructies

Voor alle andere producten die onder ons standaard ruil- en retourbeleid vallen, gelden de volgende algemene instructies:

  • Zorg ervoor dat het product in ongebruikte staat verkeert en in de originele verpakking wordt geretourneerd.
  • Neem voor het retourneren of ruilen van een product altijd eerst contact op met onze klantenservice om de retourprocedure in gang te zetten.
  • Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product, zullen we overgaan tot terugbetaling, ruil of reparatie, afhankelijk van jouw voorkeur en de staat van het product.

Bij DiamondsNL willen we dat je met volle tevredenheid van onze prachtige sieraden kunt genieten. Ons ruil- en retourbeleid is ontworpen om een naadloze en positieve ervaring te bieden, zelfs in uitzonderlijke gevallen met op maat gemaakte producten. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het ruilen of retourneren van een product. We staan altijd voor je klaar om de best mogelijke service te bieden.

Expertise en passie

Perfect vakmanschap en persoonlijke service

Al bijna tien jaar is DiamondsNL het centrum in Nederland (Apeldoorn) voor buitengewone juwelen, perfect vakmanschap en persoonlijke service. Ons team bestaat uit dynamische Nederlandse professionals, gemmologen en experts in edelstenen en diamanten. Gedreven door hun expertise die vaak ook een passie is.

Ons verhaal

Jong en dynamisch team

Ons team bestaat uit jonge dynamische professionals, gedreven door hun expertise dat veelal ook een passie is. Ook onze bronnen zijn dynamisch en wereldwijd, wat zich uit in goedkoop, hoog kwalitatieve materialen, en scherp geprijsde sieraden.

DiamondsNL

Boutique

Maak een afspraak

Maak kennis met ons adembenemend aanbod tegen ongelofelijke prijzen. Persoonlijk en passend advies, tezamen met een zeer uitgebreid service pakket.

Maak persoonlijke momenten tastbaar.

Direct afkomstig
van de bron

Van Nederlandse
bodem

Handwerk en ambacht
in eigen huis

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van alles rond DiamondsNL.
Nieuwe releases, samenwerkingen en events.

Certificering
GIA logo
ALGT logo
DiamondsNL logo