100% Authentieke sieraden
Probeer eerst, betaal later
Echte voorraad, snelle levering
Google Reviews
   

Laatste berichten

Wat zijn de 4C’s van diamanten en waarom zijn ze belangrijk?

Posted on

Diamanten, al eeuwenlang bekend als een symbool van rijkdom en schoonheid, hebben altijd een speciale aantrekkingskracht gehad op mensen van alle sociale klassen. Maar wat maakt een diamant echt waardevol? Naast de grootte en glans, spelen de 4C’s een cruciale rol bij het bepalen van de kwaliteit en waarde van een diamant. We zullen dieper […]

Posted in Kennisbank

Lees meer

Expertise en passie

Perfect vakmanschap en persoonlijke service

Al bijna tien jaar is DiamondsNL het centrum in Nederland (Apeldoorn) voor buitengewone juwelen, perfect vakmanschap en persoonlijke service. Ons team bestaat uit dynamische Nederlandse professionals, gemmologen en experts in edelstenen en diamanten. Gedreven door hun expertise die vaak ook een passie is.

Ons verhaal

Jong en dynamisch team

Ons team bestaat uit jonge dynamische professionals, gedreven door hun expertise dat veelal ook een passie is. Ook onze bronnen zijn dynamisch en wereldwijd, wat zich uit in goedkoop, hoog kwalitatieve materialen, en scherp geprijsde sieraden.

DiamondsNL

Boutique

Maak een afspraak

Maak kennis met ons adembenemend aanbod tegen ongelofelijke prijzen. Persoonlijk en passend advies, tezamen met een zeer uitgebreid service pakket.

Maak persoonlijke momenten tastbaar.

Direct afkomstig
van de bron

Van Nederlandse
bodem

Handwerk en ambacht
in eigen huis

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van alles rond DiamondsNL.
Nieuwe releases, samenwerkingen en events.

Certificering
GIA logo
ALGT logo
DiamondsNL logo