Edelsteen ringen

Ontdek onze uitgebreide collectie edelsteen ringen, samengesteld met liefde voor edelstenen en oog voor verfijnd vakmanschap. Bij DiamondsNL vindt u de perfecte ring die uw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Onze zorgvuldig geselecteerde edelsteen ringen bieden u de meest uitzonderlijke kleuren en schittering. Van diepblauwe saffieren tot levendige robijnen en mysterieuze smaragden, elke edelsteen in onze collectie heeft een eigen verhaal. Elke ring is een uniek kunstwerk, een expressie van schoonheid en elegantie. Wij werken alleen met hoogwaardige edelmetalen, zoals goud, witgoud en platina, zodat uw kostbare ring een leven lang meegaat en blijft schitteren.

Products per page
No products were found matching your selection.

Ring met natuursteen kopen

Bij het uitzoeken van een sieraad als een ring kijkt u naar verschillende aspecten. De ring moet bovenal bij de persoonlijkheid van de drager passen. Dus of u nu voor uzelf een ring met edelsteen uitzoekt of u wilt een ring aan uw partner cadeau doen, het is belangrijk om te kijken welke ring het beste past. Het is mogelijk om te kiezen voor een nieuwe of vintage look.

Daarbij hebben we het niet over de maat van de ring zelf, hoewel dat natuurlijk ook belangrijk is. Maar in dit geval kunt u vooral denken aan het ontwerp van de ring. Wilt u bijvoorbeeld een ring met een smalle band van 14K (karaat) goud of witgoud, bezet met meerdere kleine diamanten? Of bent u op zoek naar een sprekende, brede ring met een grote, gekleurde edelsteen als blikvanger van de ring? Afhankelijk van wat uw voorkeur heeft, maakt u een keuze uit de uitgebreide collectie van DiamondsNL.

Geef een edelstenen ring cadeau

Er is altijd wel een gelegenheid om edelsteen ringen cadeau te doen. Een verloving is zo’n bijzondere gelegenheid. Maar ook een huwelijksjubileum, de geboorte van een kind en een verjaardag zijn veel voorkomende gelegenheden. Aan de andere kant hoeft u uiteraard geen reden te hebben om uw partner te verwennen en een mooi prachtstuk cadeau te doen. Door een bijzonder sieraad cadeau te doen, spreekt u uw liefde en waardering uit, op ieder moment dat u dat wenst.

Soorten natuursteen

De combinatie van edelstenen met een 14K gouden, witgouden of platina ring verleent edelsteen ringen een unieke, chique uitstraling. De schittering van de diamanten is daarbij een opvallend detail. Onder edelstenen vallen meerdere gesteenten, waarvan een aantal vaak in sieraden, zoals edelsteen ringen, worden gezet.

Bij DiamondsNL heeft u ruime keuze uit edelsteen ringen van hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden bijvoorbeeld ringen met diamanten en amethist. Amethyst staat bekend als een hard mineraal. Door dit op de juiste manier te slijpen, vangt deze natuursteen in de ring het licht en ziet u de mooie schittering.

Diamanten zijn er in verschillende slijpklassen, bijvoorbeeld brillant round of princes cut, en in diverse kleuren. De kleuren variëren van vrijwel kleurloos tot een diepe kleurtint. Daarnaast bepaalt het aantal karaat en de helderheid van de diamant de uitstraling van de ring.

In een amethist ring kan een kleurloos kristal zitten, maar deze natuurstenen ring kan ook kleurrijk zijn. Amethist komt namelijk van nature in verschillende kleuren voor, zoals groen, lichtgeel of roodbruin. In sieraden is paars een veel geziene kleur. Amethist kan solitair in een ring geplaatst worden, maar in combinatie met diamanten heeft u eveneens een waar pronkstuk als sieraad.

Een unieke uitstraling met goud of witgoud

Bij DiamondsNL heeft u keuze tussen een edelsteen die solitair op de ring gezet is of een edelsteen die in de ring geplaatst wordt. Het verschil is dat bij een solitaire zetting het licht van alle kanten op de edelsteen kan vallen. Doordat de ringen op de juiste wijze geslepen zijn, geniet u daardoor van een prachtig lichtspel van uw ring met edelsteen.

Als de edelstenen in de ring gezet zijn, geniet u dankzij de verschillende facetten van de edelsteen van de mooie lichtinval. Niet alleen de zetting van de edelstenen bepalen de unieke uitstraling van een sieraad, ook het materiaal van de ring waarin ze gezet zijn, is van waarde.

De hoogwaardige kwaliteit van de edelstenen vraagt om een ring van goede kwaliteit. De edelsteen ringen van DiamondsNL zijn dan ook gezet in edelmetaal, zoals: 14K goud, 14K witgoud of platina. 14K goud is de meest gebruikte legering voor edelsteen ringen. Een gouden ring is namelijk nooit 100% goud. De ring is dan namelijk zo zacht dat u deze niet kunt dragen. Een gouden of witgouden ring van 14K bestaat voornamelijk uit 58,5% uit goud, waarmee u een duurzame en sterke gouden ring heeft.

Iedere ring met edelsteen is uniek en heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken. Bij uw aankoop ontvangt u van DiamondsNL een beveiligde pas waarin de soort edelsteen van de ring benoemd is en waarin de behandeling van de edelsteen ringen is vastgelegd. U heeft hiermee een document dat de kwaliteit van de edelsteen ringen waarborgt.

Ons assortiment

Bij DiamondsNL vindt u een uitgebreid assortiment diamanten ringen. Bent u opzoek naar een specifieke ring? Bekijk dan onderstaande ringsoorten:

Garantie

Elk diamanten sieraad in onze collectie is met zorg gereviseerd of vervaardigd met behulp van hoogwaardige materiaal en vakkundig vakmanschap. Wij staan volledig achter onze productie en bieden u dan ook een zeer uitgebreid servicepakket aan. Mocht er echter toch een defect of probleem ontstaan als gevolg van productie- of materiaalfout, dan staan we klaar om hier een passende oplossing voor aan te bieden. Kleine aanpassingen en controles zijn vaak kosteloos.

Onze garantiebelofte:

  1. Levenslange garantie: Wij bieden een levenslange garantie op fabricagefouten. Bij fabricagefouten zullen wij het sieraad kosteloos repareren of vervangen. Mocht er door eigen toedoen een probleem ontstaan, dan staan onze services voor u klaar tegen een zeer schappelijk tarief.
  2. Echtheidsgarantie: Wij garanderen de authenticiteit van al onze edelstenen en materialen. Elk sieraad wordt voorzien van een certificaat van echtheid, samengesteld door een van onze edelsteenkundige.
  3. Tevredenheidsgarantie: Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, bieden wij een retour- of ruilbeleid binnen onze gestelde periode. Door eventuele aanpassingen aan het sieraad kan er echter een restrictie op deze garantie worden gelegd, voor meer informatie over onze services staan onze adviseurs u graag te woord.

Bij DiamondsNL koopt u met vertrouwen, wetende dat uw investering wordt beschermd door onze uitgebreide garantie en services. Ons toegewijde team staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij eventuele complicaties of services.

Certificering

Of u nu op zoek bent naar een tijdloze verlovingsring, een sprankelende hanger of een uniek stuk om uw persoonlijke stijl te accentueren, onze certificeringen dienen als uw betrouwbare gids. Ze bieden u de informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen en uw keuze te maken op basis van feiten en expertise.

Onze edelsteenkundigen en juweliers gaan verder dan oppervlakkige beoordelingen. Ze onderzoeken elk detail van onze juwelen, van de kleinste diamanten in een ring tot de grootste edelstenen in een hanger. Dit proces resulteert in een gedetailleerd certificaat dat u inzicht geeft in de kwaliteit, de eigenschappen en de unieke kenmerken van uw juweel.

Deze diepgaande beoordeling biedt u het vertrouwen dat u verdient bij het maken van een investering die een leven lang meegaat.

Bezoek onze boetiek in Apeldoorn

Bij DiamondsNL vindt u de perfectie edelsteen ring die uw stijl weerspiegelt. Onze gepassioneerde gemmologen hebben met expertise een unieke collectie van hoogwaardige natuurstenen samengesteld. Of u nu kiest voor het comfort van online winkelen vanuit uw eigen huis of de schitterende wereld van diamanten persoonlijk wilt ontdekken in onze elegante boetiek in het betoverende Apeldoorn, ons deskundige team staat altijd klaar om u te begeleiden bij elke stap. Neem contact met ons op of maak een afspraak en bezoek onze boetiek.