100% Authentieke sieraden
Probeer eerst, betaal later
Echte voorraad, snelle levering
Google Reviews
   

Betaalmogelijkheden

Op deze pagina geven we je een gedetailleerd overzicht van de diverse betaalopties die we aanbieden. DiamondsNL maakt gebruik van Stripe als betalingsprovider. Stripe biedt een eigen betalingsplatform van hoge kwaliteit dat voldoet aan alle wettelijke eisen met betrekking tot beveiliging en privacy.

Bij DiamondsNL heb je de keuze uit de volgende betalingsmethoden:

iDEAL
Maak je gebruik van internetbankieren? Dan is iDEAL een ideale optie voor jou. Betalen via iDEAL is niet alleen kosteloos, maar ook eenvoudig en veilig. Je kunt betalen via je eigen vertrouwde bank. Hier zijn enkele van de banken waarmee je bij ons met iDEAL kunt betalen:

ABN AMRO
ASN Bank
Bunq
ING
Knab
Rabobank
RegioBank
SNS Bank
Triodos Bank
Van Lanschot

PayPal
Heb je een PayPal-account? Dan kun je deze digitale portemonnee gebruiken om betalingen te verrichten. Je kunt verschillende betaalmethodes aan je PayPal-account koppelen. Met je PayPal-account kun je betalingen goedkeuren zonder je financiële gegevens met ons te delen. Je regelt je betaling via PayPal, en PayPal zorgt voor de rest. Het is eenvoudig en volledig kosteloos.

Creditcard
We accepteren Visa en Mastercard als betaalmethodes. Deze creditcards bieden maximaal betaalgemak. Bovendien zijn aankopen die je met een creditcard doet automatisch gedurende een bepaalde periode verzekerd.

Op factuur bestellen
Voor scholen en andere niet-particuliere organisaties bieden we de optie om op factuur te bestellen. Dit kun je eenvoudig doen door de achteraf betalen optie te selecteren tijdens het afrekenen. Op deze manier kun je gemakkelijk en overzichtelijk je bestelling voltooien.

Expertise en passie

Perfect vakmanschap en persoonlijke service

Al bijna tien jaar is DiamondsNL het centrum in Nederland (Apeldoorn) voor buitengewone juwelen, perfect vakmanschap en persoonlijke service. Ons team bestaat uit dynamische Nederlandse professionals, gemmologen en experts in edelstenen en diamanten. Gedreven door hun expertise die vaak ook een passie is.

Ons verhaal

Jong en dynamisch team

Ons team bestaat uit jonge dynamische professionals, gedreven door hun expertise dat veelal ook een passie is. Ook onze bronnen zijn dynamisch en wereldwijd, wat zich uit in goedkoop, hoog kwalitatieve materialen, en scherp geprijsde sieraden.

DiamondsNL

Boutique

Maak een afspraak

Maak kennis met ons adembenemend aanbod tegen ongelofelijke prijzen. Persoonlijk en passend advies, tezamen met een zeer uitgebreid service pakket.

Maak persoonlijke momenten tastbaar.

Direct afkomstig
van de bron

Van Nederlandse
bodem

Handwerk en ambacht
in eigen huis

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van alles rond DiamondsNL.
Nieuwe releases, samenwerkingen en events.

Certificering
GIA logo
ALGT logo
DiamondsNL logo