Een diamanten ring van DiamondsNL

Bent u op zoek naar de perfecte diamanten ring? Bij DiamondsNL hebben wij een uitgebreid assortiment van diamanten sieraden, variërend van klassieke tot eigentijdse stijlen. We weten dat smaken verschillen en daarom hebben we ons uiterste best gedaan om een diverse collectie samen te stellen die aan verschillende dromen voldoet. Bovendien kunnen wij altijd een unieke ring met diamant voor u ontwerpen en maken, waardoor u bij ons gegarandeerd kunt slagen!

Showing all 21 results

Products per page

14K Gouden ring – 1,16CT Diamanten

Original price was: €980.Current price is: €880.

14K Gouden ring – 1,25CT Diamant (0,95CT Solitair)

1.920

14K Gouden ring – 2,48CT Diamanten

2.620

14K Gouden ring – 3,32CT Diamant (Solitair: 1,94CT)

4.290

14K Gouden ring – 0,70CT Diamant solitair GIA

1.890

14K Gouden ring – 0,50CT Diamant Solitair

Original price was: €1.490.Current price is: €1.190.

14K Gouden ring – 1,19CT Diamant (Center: 0,81CT)

2.160

14K Gouden ring – 0,61CT Diamanten

680

14K Gouden ring – 1,00CT Diamant

1.620

10K Gouden ring – 0,60CT Diamanten

310

14K Gouden ring – 0,31CT Diamant

510

925 Zilver/Staal ring – 0,27CT Diamanten

320

14K Gouden ring – 0.77CT Diamanten

Original price was: €1.160.Current price is: €960.

14K Gouden ring – 0.67CT Diamanten

780

14K Gouden ring – 0.97CT Diamanten

Original price was: €1.210.Current price is: €1.090.

Direct afkomstig
van de bron

Van Nederlandse
bodem

Handwerk en ambacht
in eigen huis

14K Gouden ring – 5,02CT Diamanten

Original price was: €6.120.Current price is: €3.950.

14K Gouden ring – 1,41CT Diamanten

Original price was: €1.370.Current price is: €1.240.

14K Gouden ring – 1.02CT Diamanten

Original price was: €1.150.Current price is: €910.

14K Gouden ring – 0,54CT Diamanten

Original price was: €710.Current price is: €640.

14K Gouden ring – 1,02CT Diamant Solitair

Original price was: €1.870.Current price is: €1.640.

14K Gouden ring – 0.51CT Diamant Solitair

Original price was: €880.Current price is: €690.
Products per page

Een tijdloze ring met diamant

Een klassieke ring met diamant is een prachtig sieraad, maar ook een betekenisvol cadeau voor bijzondere momenten in het leven. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een verlovingsring om uw geliefde ten huwelijk te vragen of een jubileumring om uw jaren van liefde en toewijding te vieren, zal een klassieke ring met diamant haar hart zeker veroveren. Het tijdloze ontwerp symboliseert de eeuwigheid van de liefde. 

Diamanten staan bekend om hun ongeëvenaarde schoonheid en helderheid. Ze schitteren als geen andere edelsteen en trekken direct de aandacht. Een andere reden waarom diamanten ringen zo gewaardeerd worden, is hun duurzaamheid. Diamanten zijn een van de hardste materialen op aarde, wat betekent dat ze niet gemakkelijk beschadigd raken. Een witgouden ring met diamant gaat een leven lang mee en kan zelfs van generatie op generatie worden doorgegeven.

Moderne trends en eigentijdse diamanten ringen

Als u op zoek bent naar een meer eigentijdse en trendy ring, dan zult u blij zijn met onze collectie van moderne diamanten ringen. Deze ringen zijn uniek en gedurfd, met opvallende ontwerpen die de aandacht trekken. Denk aan asymmetrische ontwerpen, geclusterde diamanten rijringen en onconventionele vormen. 

Naast onze uitgebreide collectie bieden we ook maatwerk aan, zodat u uw eigen persoonlijke stijl kunt laten spreken. Als u een specifieke diamantvorm wilt, een bepaalde edelsteen wilt toevoegen of een uniek ontwerp in gedachten heeft voor een gouden ring met diamanten, staan wij voor u klaar om samen een meesterwerk te maken. Onze ervaren edelsmeden zullen nauw met u samenwerken om een ring met diamantjes te creëren die perfect bij u past.

Hoogwaardige diamanten voor de mooiste ringen

U kunt er zeker van zijn dat alleen de beste diamanten worden gebruikt voor onze hoogwaardige ringen. Onze diamanten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van de 4C’s en moeten voldoen aan strenge normen voordat ze worden gebruikt in onze ringen. Het belangrijkste aspect waar we naar kijken is de glans en schittering van de diamant. 

Carat

Een van de factoren die de kwaliteit van een diamant bepalen, is het karaatgewicht. Karaat verwijst naar het gewicht van de diamant en kan variëren van enkele milligrammen tot enkele karaat. Hoe groter het karaatgewicht, des te waardevoller en zeldzamer de diamant wordt. Voor hoogwaardige diamanten ringen kunt u vaak kiezen uit diamanten met verschillende formaten.

Cut

De cut of slijpvorm van een diamant heeft een grote invloed op de algehele uitstraling en schittering ervan. Bij hoogwaardige ringen wordt veel aandacht besteed aan de slijpvorm om de maximale schittering en schitterende glans te bereiken. Er zijn verschillende slijpvormen beschikbaar, zoals de briljante slijpvorm, de princess slijpvorm en vele andere. Elk van deze slijpvormen heeft zijn eigen unieke kenmerken en schoonheid.

Color

Hoewel diamanten bekend staan om hun helderheid en schittering, kunnen ze ook variëren in kleur. Er bestaan diamanten in verschillende kleuren, variërend van kleurloos tot verschillende subtiele kleuren. Het belangrijkste is dat de gekozen kleur past bij de persoonlijkheid en smaak van de drager. Ongeacht of uw voorkeur uitgaat naar een klassieke, kleurloze diamant of naar een meer gedurfde gekleurde diamant, voor onze diamanten ringen kunt u altijd de perfecte kleur kiezen.

Clarity

Clarity verwijst naar de zuiverheid van een diamant en heeft betrekking op eventuele interne onzuiverheden of insluitsels. De meest hoogwaardige diamanten zijn zeer zuiver en hebben geen insluitsels. Dit zorgt ervoor dat de diamanten er indrukwekkend uitzien en prachtig zullen schitteren. Bij het selecteren van diamanten voor onze ringen houden wij daarom ook rekening met de zuiverheid van de diamanten.

Diamant ring kopen met unieke ontwerpen

Naast de kwaliteit van de gebruikte diamanten, zijn de ontwerpen en het vakmanschap ook bepalende factoren bij het kiezen van een diamanten ring. Bij elk van onze diamanten ringen wordt veel aandacht besteed aan het creëren van prachtige ontwerpen die opvallen en indruk maken. Elk detail wordt met de hand vervaardigd door getalenteerde ambachtslieden die trots zijn op hun werk. Het resultaat is een verfijnde, exclusieve ring waar u jarenlang van kunt genieten.

Als u op zoek bent naar een bijzondere ring van hoge kwaliteit, kunt u ervan uitgaan dat een ring met diamant van Diamonds.nl u zeker niet teleur zal stellen. De combinatie van hoogwaardige diamanten, oogverblindend vakmanschap en unieke ontwerpen zorgt ervoor dat u een ring ontvangt die mooi is om te zien, maar ook een symbool is van liefde, verbondenheid en tijdloze klasse.

Als u vragen heeft over een van onze ringen of benieuwd bent naar onze maatwerkmogelijkheden, kunt u gerust contact met ons opnemen. Ons team van specialisten staat u graag te woord.

Ons assortiment

Bij DiamondsNL vindt u een uitgebreid assortiment diamanten ringen. Bent u opzoek naar een specifieke ring? Bekijk dan onderstaande ringsoorten:

Garantie

Elk diamanten sieraad in onze collectie is met zorg gereviseerd of vervaardigd met behulp van hoogwaardige materiaal en vakkundig vakmanschap. Wij staan volledig achter onze productie en bieden u dan ook een zeer uitgebreid servicepakket aan. Mocht er echter toch een defect of probleem ontstaan als gevolg van productie- of materiaalfout, dan staan we klaar om hier een passende oplossing voor aan te bieden. Kleine aanpassingen en controles zijn vaak kosteloos.

Onze garantiebelofte:

  1. Levenslange garantie: Wij bieden een levenslange garantie op fabricagefouten. Bij fabricagefouten zullen wij het sieraad kosteloos repareren of vervangen. Mocht er door eigen toedoen een probleem ontstaan, dan staan onze services voor u klaar tegen een zeer schappelijk tarief.
  2. Echtheidsgarantie: Wij garanderen de authenticiteit van al onze edelstenen en materialen. Elk sieraad wordt voorzien van een certificaat van echtheid, samengesteld door een van onze edelsteenkundige.
  3. Tevredenheidsgarantie: Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, bieden wij een retour- of ruilbeleid binnen onze gestelde periode. Door eventuele aanpassingen aan het sieraad kan er echter een restrictie op deze garantie worden gelegd, voor meer informatie over onze services staan onze adviseurs u graag te woord.

Bij DiamondsNL koopt u met vertrouwen, wetende dat uw investering wordt beschermd door onze uitgebreide garantie en services. Ons toegewijde team staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij eventuele complicaties of services.

Certificering

Of u nu op zoek bent naar een tijdloze verlovingsring, een sprankelende hanger of een uniek stuk om uw persoonlijke stijl te accentueren, onze certificeringen dienen als uw betrouwbare gids. Ze bieden u de informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen en uw keuze te maken op basis van feiten en expertise.

Onze edelsteenkundigen en juweliers gaan verder dan oppervlakkige beoordelingen. Ze onderzoeken elk detail van onze juwelen, van de kleinste diamanten in een ring tot de grootste edelstenen in een hanger. Dit proces resulteert in een gedetailleerd certificaat dat u inzicht geeft in de kwaliteit, de eigenschappen en de unieke kenmerken van uw juweel.

Deze diepgaande beoordeling biedt u het vertrouwen dat u verdient bij het maken van een investering die een leven lang meegaat.