100% Authentieke sieraden
Probeer eerst, betaal later
Echte voorraad, snelle levering
Google Reviews
   

Certificering

DiamondsNL: Uw Betrouwbare Partner

Bij DiamondsNL begrijpen we de waarde van vertrouwen en klanttevredenheid. Daarom leveren we bij elk sieraad dat u bij ons koopt een officieel diamantcertificaat van een gerenommeerd laboratorium. Dit certificaat bevestigt niet alleen de kwaliteit van de diamant, maar het verzekert u ook dat de diamant ethisch is gewonnen en dat de transactie op een eerlijke en betrouwbare manier heeft plaatsgevonden.

We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden bij het kopen van diamanten. Ons toegewijde team van experts staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Bij DiamondsNL geloven we dat elk sieraad niet alleen een prachtig stuk is, maar ook een symbool van liefde, toewijding en herinneringen. We zijn er trots op u te kunnen voorzien van gecertificeerde diamanten van de hoogste kwaliteit, zodat u met vertrouwen kunt genieten van uw kostbare aankoop.

Diamanten zijn al eeuwenlang geliefd vanwege hun schoonheid en symbolische waarde. Het kopen van een diamant is vaak een emotionele en financiële investering, daarom is het cruciaal om te weten wat u koopt en dat u waar krijgt voor uw geld. Een van de meest essentiële aspecten van diamanten kopen is de certificering. Bij DiamondsNL begrijpen we de waarde van diamantcertificering en verplichten we ons ertoe elk sieraad dat u bij ons koopt te leveren met een gedegen certificaat.

Waarom Diamant certificering belangrijk is

Diamantcertificering is een proces waarbij een onafhankelijk, gemmaologisch laboratorium de kenmerken en kwaliteiten van een diamant nauwkeurig beoordeelt. Dit omvat factoren zoals de vier C’s van diamanten: karaatgewicht, kleur, zuiverheid en slijpkwaliteit. Het certificaat is als het ware de ‘identiteitskaart’ van de diamant, en het biedt gedetailleerde informatie over de unieke eigenschappen van de steen.

Karaatgewicht: Geeft de grootte van de diamant aan, gemeten in karaat.

Kleur: Beschrijft de mate van kleurloosheid of de aanwezigheid van tinten in de diamant, op een schaal van D (kleurloos) tot Z (lichtgeel of bruin).

Zuiverheid: Geeft aan hoe vrij de diamant is van insluitsels of onzuiverheden. Dit varieert van “Foutloos” (geen onzuiverheden zichtbaar onder 10x vergroting) tot “Piqué” (zichtbare onzuiverheden zonder vergroting).

Slijpkwaliteit: Beoordeelt hoe goed de diamant is geslepen, wat de schittering en glans beïnvloedt.

Een gecertificeerde diamant biedt u zekerheid en transparantie bij uw aankoop. Het stelt u in staat om appels met appels te vergelijken en zorgt ervoor dat u de diamant krijgt waar u voor hebt betaald.

 

Expertise en passie

Perfect vakmanschap en persoonlijke service

Al bijna tien jaar is DiamondsNL het centrum in Nederland (Apeldoorn) voor buitengewone juwelen, perfect vakmanschap en persoonlijke service. Ons team bestaat uit dynamische Nederlandse professionals, gemmologen en experts in edelstenen en diamanten. Gedreven door hun expertise die vaak ook een passie is.

Ons verhaal

Jong en dynamisch team

Ons team bestaat uit jonge dynamische professionals, gedreven door hun expertise dat veelal ook een passie is. Ook onze bronnen zijn dynamisch en wereldwijd, wat zich uit in goedkoop, hoog kwalitatieve materialen, en scherp geprijsde sieraden.

DiamondsNL

Boutique

Maak een afspraak

Maak kennis met ons adembenemend aanbod tegen ongelofelijke prijzen. Persoonlijk en passend advies, tezamen met een zeer uitgebreid service pakket.

Maak persoonlijke momenten tastbaar.

Direct afkomstig
van de bron

Van Nederlandse
bodem

Handwerk en ambacht
in eigen huis

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van alles rond DiamondsNL.
Nieuwe releases, samenwerkingen en events.

Certificering
GIA logo
ALGT logo
DiamondsNL logo