Solitaire ringen met diamant

Solitaire ringen met diamant zijn opvallend in hun eenvoud. De gouden of witgouden ring met een enkele diamant wordt vaak als verlovingsring gedragen, maar is ook heel mooi als trouwring. Iedere solitaire ring heeft een eigen ontwerp. Uw persoonlijke voorkeur is bepalend voor uw keuze. Dit kan een klassiek of eigentijds model zijn.

Toont alle 10 resultaten

Producten per pagina
Producten per pagina

De zetting van de solitaire ringen zorgt voor de opvallende glinstering van de diamant. De diamant vangt het licht op en weerkaatst het vervolgens. Dit effect is optimaal doordat de diamant met pootjes boven op de ring wordt vastgezet. Het is ook mogelijk om een solitaire diamant in de band van de ring te plaatsen. Desgewenst kiest u voor een ring met een solitaire diamant die omgeven is door een aantal kleinere diamanten.

14K gouden of witgouden ringen

Een bijzonder moment, zoals een verloving of een trouwdag, vraagt om een bijzonder sieraad dat blijvend is. De verlovingsringen en trouwringen van goud en witgoud voor dames die u bij Diamonds.nl koopt, zijn van hoogwaardige kwaliteit en van 14K (karaat) goud. De breedte van de band van de ring verschilt per model, net als de afwerking van de diverse ringen. Denk aan een platte afwerking voor een moderne uitstraling. Een klassieke ring heeft vaak een afgeronde band.

Een passende diamanten hanger

Behalve in een solitaire ring komt een diamant ook mooi tot zijn recht in gouden hangers met diamant. De kleur van de ketting met de diamant hanger stemt u af op de rest van de sieraden van uw vrouw. Kijk daarbij dus naar de goudkleur van de verlovingsring of de trouwring.

Hoge kwaliteit diamanten ringen

De zetting van de solitaire diamanten ring bepaalt voor een deel de opvang van het licht. Maar de manier waarop de diamant geslepen is, is net zo goed van invloed. Bij Diamonds.nl krijgt u bij de aankoop van de solitaire ring met diamant standaard een certificaat waarop de kwaliteit gespecifieerd is. Het gaat om de volgende eigenschappen van de diamant:

– Slijpvorm. Met de juiste slijpvorm wordt een maximale schittering verkregen. Een veel gebruikte slijpvorm is princess cut, waarbij de diamant 76 facetten krijgt. Brilliant cut is een slijpvorm om een ronde diamant met 57 facetten te krijgen. Dit zorgt voor een tijdloze uitstraling. Beide slijpmethodes worden veel gebruikt voor verlovingsringen of trouwringen met diamanten.

Kleur. Diamanten kunnen kleurloos zijn of nagenoeg kleurloos. De kleuren worden aangegeven met letters, bijvoorbeeld F-H voor nagenoeg kleurloos.

Helderheid. Hoe minder vlekken een diamant van nature heeft, hoe zuiverder de diamant is en hoe hoger de helderheidsgraad. Deze helderheid wordt bijvoorbeeld weergegeven als very slightly included.

Karaatgewicht. Het karaatgewicht van een diamant is niet hetzelfde als het aantal karaat bij goud. Om het karaatgewicht per diamant te berekenen, is bepaald dat een karaat gelijk staat aan 0,2 gram. De diamant wordt kostbaarder naarmate het aantal karaat hoger is. Uiteraard moet de diamant dan ook op basis van de overige, bovengenoemde eigenschappen van goede kwaliteit zijn.

Ons assortiment

Bij DiamondsNL vindt u een uitgebreid assortiment diamanten ringen. Bent u opzoek naar een specifieke ring? Bekijk dan onderstaande ringsoorten:

Betrouwbare bestelling en levering van uw solitaire ring met diamant

Een solitaire ring en met diamant bezette hangers vindt u in de uitgebreide collectie van Diamonds.nl. Wij leveren uit eigen voorraad, waarbij u sieraden van hoge kwaliteit koopt, met natuurlijke diamanten. Onze inhouse gemmologen beantwoorden uw vragen of kunnen de ring van uw keuze eventueel op maat maken. U krijgt garantie op uw aankopen en uw bestelling wordt gratis verzonden. DHL Express zorgt voor een betrouwbare levering.

Garantie

Elk diamanten sieraad in onze collectie is met zorg gereviseerd of vervaardigd met behulp van hoogwaardige materiaal en vakkundig vakmanschap. Wij staan volledig achter onze productie en bieden u dan ook een zeer uitgebreid servicepakket aan. Mocht er echter toch een defect of probleem ontstaan als gevolg van productie- of materiaalfout, dan staan we klaar om hier een passende oplossing voor aan te bieden. Kleine aanpassingen en controles zijn vaak kosteloos.

Onze garantiebelofte:

  1. Levenslange garantie: Wij bieden een levenslange garantie op fabricagefouten. Bij fabricagefouten zullen wij het sieraad kosteloos repareren of vervangen. Mocht er door eigen toedoen een probleem ontstaan, dan staan onze services voor u klaar tegen een zeer schappelijk tarief.
  2. Echtheidsgarantie: Wij garanderen de authenticiteit van al onze edelstenen en materialen. Elk sieraad wordt voorzien van een certificaat van echtheid, samengesteld door een van onze edelsteenkundige.
  3. Tevredenheidsgarantie: Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, bieden wij een retour- of ruilbeleid binnen onze gestelde periode. Door eventuele aanpassingen aan het sieraad kan er echter een restrictie op deze garantie worden gelegd, voor meer informatie over onze services staan onze adviseurs u graag te woord.

Bij DiamondsNL koopt u met vertrouwen, wetende dat uw investering wordt beschermd door onze uitgebreide garantie en services. Ons toegewijde team staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij eventuele complicaties of services.

Certificering

Of u nu op zoek bent naar een tijdloze verlovingsring, een sprankelende hanger of een uniek stuk om uw persoonlijke stijl te accentueren, onze certificeringen dienen als uw betrouwbare gids. Ze bieden u de informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen en uw keuze te maken op basis van feiten en expertise.

Onze edelsteenkundigen en juweliers gaan verder dan oppervlakkige beoordelingen. Ze onderzoeken elk detail van onze juwelen, van de kleinste diamanten in een ring tot de grootste edelstenen in een hanger. Dit proces resulteert in een gedetailleerd certificaat dat u inzicht geeft in de kwaliteit, de eigenschappen en de unieke kenmerken van uw juweel.