100% Authentieke sieraden
Probeer eerst, betaal later
Echte voorraad, snelle levering
Google Reviews
   
DiamondsNL

DiamondsNL: uw juwelier in Apeldoorn

Diamanten zijn tijdloze symbolen van pure elegantie. Elk stuk is een betoverend verhaal, gevat in het spel van licht en schaduw. Ontdek de magie van onze sieraden, ontworpen om te fonkelen bij elk gebaar.

Waar staan wij om bekend?

Direct afkomstig
van de bron

Bij DiamondsNL werken we met onbewerkte diamanten, direct uit de bron. We kopen dus geen voorgeslepen diamanten in.

Van Nederlandse
Bodem

Of het nou gaat om een ring, armband, pendant of ander sieraad, bij DiamondsNL koopt u een eindproduct geheel van Nederlandse bodem.

Handwerk en ambacht
in eigen huis

Bij DiamondsNL maken we elk product van begin tot eind in ons eigen atelier. Ook reparaties voeren we helemaal zelf uit.

Over DiamondsNL in Apeldoorn

DiamondsNL is dé juwelier in Apeldoorn wanneer het aankomt op diamanten. Onze missie is al sinds 2014 het aanbieden van scherp geprijsde sieraden, gemaakt van hoogkwalitatieve materialen. Ook streven we naar een divers aanbod, waardoor we voor iedereen iets hebben.

Niet alleen sieraden maken we met veel passie, ook het reviseren van uw sieraden doen we met de grootste zorg en aandacht. We maken uw sieraad weer als nieuw, zodat u er weer jaren plezier van heeft.

Bij DiamondsNL bent u in goede handen wanneer het aankomt op diamanten.

3.400+ positieve beoordelingen

100% tevreden klanten

Onze klanten zijn zeer tevreden met onze producten en diensten. Wij gaan dan ook altijd voor 100% tevreden klanten.

5,0
Diamonds.nl Google rating
4.9
Diamonds.nl Trustpilot rating
Kazie

De ring is erg mooi, en natuurlijk weer in een heel mooi doosje. Wat fijn en leuk dat er altijd een certificaat bij zit. Super bedankt.

Janopcatawiki

Ring is supersnel afgeverd Is prachtig om te zien Kort gezegd top Bedankt diamonds.nl

Tjenne1

Wij zijn zeer tevreden . Het diamantje is prachtig en de levering is vlekkeloos verlopen. Het was onze tweede aankoop bij deze verkoper en ik kan de juwelen zeker aanraden.

Dico Hermans

Prachtige diamant! Zeer goede kwaliteit voor een zeer lage prijs. Snelle levering en hele fijne service. Zou hier in het vervolg ook terugkomen.

Expertise en passie

Perfect vakmanschap en persoonlijke service

Al bijna tien jaar is DiamondsNL het centrum in Nederland (Apeldoorn) voor buitengewone juwelen, perfect vakmanschap en persoonlijke service. Ons team bestaat uit dynamische Nederlandse professionals, gemmologen en experts in edelstenen en diamanten. Gedreven door hun expertise die vaak ook een passie is.

Ons verhaal

Jong en dynamisch team

Ons team bestaat uit jonge dynamische professionals, gedreven door hun expertise dat veelal ook een passie is. Ook onze bronnen zijn dynamisch en wereldwijd, wat zich uit in goedkoop, hoog kwalitatieve materialen, en scherp geprijsde sieraden.

DiamondsNL

Boutique

Maak een afspraak

Maak kennis met ons adembenemend aanbod tegen ongelofelijke prijzen. Persoonlijk en passend advies, tezamen met een zeer uitgebreid service pakket.

Maak persoonlijke momenten tastbaar.

Direct afkomstig
van de bron

Van Nederlandse
bodem

Handwerk en ambacht
in eigen huis

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van alles rond DiamondsNL.
Nieuwe releases, samenwerkingen en events.

Certificering
GIA logo
ALGT logo
DiamondsNL logo